# 4 Answers

**Your question is a little confusing, but I think you are asking how far apart they are at the end of 10 hours driving? They are driving in opposite directions???50 MPH x 10 HR = 500 miles65 MPH x 10 HR = 650 miles500 + 650 = 1,150 milesIf they are going in the same direction, the one going faster would be 150 miles ahead of the 50mph driver. (650 - 500)If you need to round up, 650 becomes 700, 1,150 becomes 1,200, and 150 becomes 200. It doesn't make sense for this to be the answer...???If each drove for an equal amount of time....10 hr / 2 drivers = 5 hours each driver5 x 50 mph = 250 miles5 x 65 mph = 325 milesTOTAL MILES: 575How many more miles did the 65 mph driver cover?325 - 250 = 75 miles**

13 years ago. Rating: 3 | |

To round up add the total of the 50x = amount and then the 65x= amount...You almost had it Colleen. You missed the last part of the equation.

So...50 x 10 =

65x 10 =

total 1 plus total 2 = the answer

13 years ago. Rating: 2 | |

Too easy.

50miles X 10 hours is 50 X 10 = ?

The same for the next one.

65 X 10 = ?

13 years ago. Rating: 1 | |

50

X

10

_____

??

65

X

10

_____

??