close
    can anyone help I have a question in math

    I have done and redone so many times and get the same answer

    Can anyone give me an answer?

    Dana needs 300 pickets for her colorful picket fence. She
    wants equal amounts of each of her 4 selected colors. She
    already has 32 red, 26 green, 9 yellow and no blue. How
    many more of each color does Dana need to buy? If the
    bulbs cost 25 cents and you get 20% off if you purchase 50
    or more of the same color and 30% off if you purchase 60
    or more of one color, how much does Dana need to spend?
    Show your work.
    Answer: She needs 75 blue, 66 yellow 49 green and 43
    red. $51.20

    This is my answer where did I go wrong
    Red 75-32=43*.25=$10.75
    Green 75-26=49*.25=$12.25
    Yellow 75-9= $16.50*.30-$4.95=$11.85
    Blue 75-0=75*.25=$18.75*30%=5.63-18.75=$13.12
    TOTAL IS 10.75+12.25+11.85+13.12= $47.97
    The paper worksheet says the answer is $51.27

    0  Views: 1578 Answers: 1 Posted: 10 years ago
    eggplant

    We have answered your question. There are some doubts in the question. What is the difference between picket and bulb in the question? The price given in the question is for bulb. Is it the same as the price for picket? If it is the same, see the answer below (note the working for the yellow). Also, can you make sure that you have typed the question correctly without any mistake.

    1 Answer

    This is my answer where did I go wrong
    Red 75-32=43*.25=$10.75
    Green 75-26=49*.25=$12.25
    Yellow 75-9= $16.50*.30-$4.95=$11.85
    Blue 75-0=75*.25=$18.75*30%=5.63-18.75=$13.12
    TOTAL IS 10.75+12.25+11.85+13.12= $47.97
    The paper worksheet says the answer is $51.27

    What is the difference between picket and bulb in the question?
    The price given in the question is for bulb. Is it the same as the price for picket? If it is the same, see the answer below (note the working for the yellow). Also, can you make sure that you have typed the question correctly without any mistake.

    Red 75-32=43*.25=$10.75
    Green 75-26=49*.25=$12.25
    Yellow 75-9=66*.25=$16.50*30%=$4.95 $16.50-$4.95=$11.55
    Blue 75-0=75*.25=$18.75*30%=5.63 $18.75-$5.63=$13.12
    TOTAL IS $10.75+$12.25+$11.55+$13.12=$47.67


    Top contributors in Mathematics category

     
    ROMOS
    Answers: 313 / Questions: 0
    Karma: 13510
     
    Colleen
    Answers: 367 / Questions: 0
    Karma: 6890
     
    country bumpkin
    Answers: 96 / Questions: 0
    Karma: 6240
     
    Bob/PKB
    Answers: 220 / Questions: 2
    Karma: 5030
    > Top contributors chart

    Unanswered Questions

    Mumbai Foreign Escorts
    Answers: 0 Views: 6 Rating: 0
    Situs Slot Resmi Mpo69
    Answers: 0 Views: 5 Rating: 0
    Crossbreed Holsters
    Answers: 0 Views: 12 Rating: 0
    > More questions...
    447062
    questions
    717307
    answers
    690058
    users