close
  mijn adres en ook mijn wacht woord hier bij hotmail

  0  Views: 465 Answers: 1 Posted: 10 years ago

  1 Answer

  Nadat u in eerste instantie hebt ingesteld van een account bij hotmail ontvangt u een bevestigingsmail met alle of detail opgenomen zoals uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Als u het bevestigingsbericht niet ontvangt dan is het waarschijnlijk dat u niet met succes een hotmail-account hebt gemaakt. Echter, als u geen toegang uw bevestiging e-mail tot, dan is er een alternatieve methode die u gebruiken kunt om uw gebruikersnaam te vinden en toegang van uw account. Ten eerste, ga terug naar de login-pagina die is gevonden op de hotmail-startpagina en klik op mijn account. Wanneer de loginpagina komt Klik op 'wachtwoord vergeten'. De volgende pagina op de proppen moet geven u drie verschillende opties:


  1. Ik ben mijn wachtwoord vergeten


  2.I weet mijn wachtwoord en een Windows Live ID, maar kan me niet aanmelden


  3.I denk dat iemand anders mijn Windows Live ID gebruikt


  Als geen van deze opties van toepassing, klikt u op het alternatieve pictogram dat Windows ID forum zegt. Deze pagina toont verschillende Veelgestelde vragen en problemen die u over uw hotmail-account hebt mogelijk. Echter, als je vraag niet in een van deze categorieën vallen is het waarschijnlijk dat u wellicht een nieuwe account te maken.


  Een nieuwe account kan worden gemaakt door terug te gaan naar de hotmail-startpagina en te klikken op het registreren van sign up optie. Nogmaals, hebt u al uw gegevens, met inbegrip van een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Het is raadzaam dat u hebt gekozen uw gebruikersnaam en wachtwoord op basis van iets dat gemakkelijk wordt herinnerd. Bovendien, om ervoor te zorgen dat het zelfde ding niet weer gebeurt, kan het zijn handig om een notitie van uw hotmail gebruikersnaam en wachtwoord te maken het een plaats die veilig is een kan niet worden geopend.


  Als u zich niet kunt herinneren de naam van uw hotmail-account of e-mailadres dan u zou kunnen een andere persoon vragen te vertellen wat het adres is. Dit zou de eenvoudigste optie. Uw adres zou worden gestuurd naar hen wanneer u e-mails verzendt zodat iemand moeten kunnen om te vertellen wat het is.


  Microsoft is niet in staat om te onthullen accountgegevens aan mensen zonder een geldig wachtwoord of antwoord op een vraag van zekerheid. Ze zouden moeten worden verteld specifiek welk e-mailadres deze details gaan met. Er is één uitzondering op dit, dat is als u een abonnementsservice met Microsoft hebt u kunt bellen naar een telefoonnummer voor ondersteuning. Daarmee die kunnen zij toegang tot uw informatie verstrekt hebt u de noodzakelijke beveiligingsgegevens. Deze informatie kan worden gevonden op de hotmail-website.


  De suggestie dat Microsoft maakt is dat als een gebruiker echt me niet hun e-mailadres herinneren kan, en geen manier heeft om te ontdekken, dan is de beste optie is om een nieuwe account te maken. Als alle belangrijke e-mails verloren zou dan contact opnemen met degene die stuurde ze de gemakkelijkste oplossing aan dat probleem. Het is de moeite waard back-up van gegevens van deze aard, zowel op een computer en in schriftelijke vorm ter dekking van alle eventualiteiten.


  Als er een familielid of vriend u ook van de informatie met delen kon dan dat zou ook een goede manier om te beschermen van alle accounts dat u hebt. Als u meerdere accounts hebt kon u deze instellen zodat e-mailberichten, die naar een bepaalde account, ook naar andere accounts die u heeft zodat u waarschijnlijk bent te verliezen belangrijke e-mailberichten. E-mailberichten en gegevens van contactpersonen zijn ook waard dupliceren om te voorkomen dat eventuele verliezen.  Top contributors in Uncategorized category

   
  ROMOS
  Answers: 18064 / Questions: 154
  Karma: 1101K
   
  Colleen
  Answers: 47271 / Questions: 115
  Karma: 953K
   
  country bumpkin
  Answers: 11323 / Questions: 160
  Karma: 838K
   
  Benthere
  Answers: 2393 / Questions: 30
  Karma: 760K
  > Top contributors chart

  Unanswered Questions

  Bellen Google Nummer
  Answers: 0 Views: 1 Rating: 0
  > More questions...
  449448
  questions
  718398
  answers
  730014
  users