close
  zhapiku vlore a ekziston ?

  0  Views: 783 Answers: 2 Posted: 11 years ago

  2 Answers

  Asnjë ide se kush është.
  Ne jemi një pyetje që flet anglisht dhe forum përgjigje.

  ahahhahaha   Top contributors in Uncategorized category

   
  ROMOS
  Answers: 18061 / Questions: 154
  Karma: 1101K
   
  Colleen
  Answers: 47270 / Questions: 115
  Karma: 953K
   
  country bumpkin
  Answers: 11322 / Questions: 160
  Karma: 838K
   
  Benthere
  Answers: 2392 / Questions: 30
  Karma: 760K
  > Top contributors chart
  451349
  questions
  719369
  answers
  749931
  users