close
    I DARE YOU TO ANSWER THIS QUESTION (PART 3)

    The question is:  You and your friend went to the Grocery store that is near your house and bought a ball that costs 50$. you paid 25$ and your friend paid 25$. after a while the owner of the grocery store came and said to the man who sold the ball to you: this ball cost 45$, take this 5$ and give them back, when he was on his way he stole 3$ and gave you 2$.  1$ for you and 1$ for your friend.  Now you paid 24 and your friend 24 so that is 48$, and the man who stole 3$  48+3= 51.


     


    you and your friend paid 25$ so that's 50$ but when the man returned 1$ to you and your friend, so thats mean you and your friend paid 24$   24+24= 48$ and the man stole 3$ , 48+3=51$


    you paid 50$ and the answer was 51$ !!!!     how is that possible   


    write your answer down        GOOD LUCK

    +1  Views: 690 Answers: 6 Posted: 6 years ago
    Colleen

    Moderator
    This one can be found on the internet. You claimed you made it up in your part two question. I researched this last year for someone. Well it was a little different, the one I had to find was worded a little different and the amount was $91.00 I'll leave it to your players to answer but I know the answer already.

    By the way, post comments to people btw using the "comment this answer" link attached to the persons comment or answer. Do not use the "Add new answer" box to post to a person. I will continue to move any comments that are not where they belong to their proper spot.Extra Karma is gained by posting many times to a thread. This is viewed by some of the members here as cheating just to get more karma.
    Bob/PKB

    ngresz: My answer is correct. When the $5 was refunded, the purchase price became $45. How the $5 is disbursed does not change the fact that the price is $45. I have logically and thoroughly explained to you how $51 is NOT possible.
    If the answer is something different, by all means, let's have it. In fact, I DARE YOU TO PROVE MY ANSWER IS WRONG.

    ngresz

    Bob/PKB: I know that your answer is right but I want you to explain how the answer became 51$ not 50$.
    ngresz

    I STARTED TO HATE MATH. -_-
    So thats why in part four I will not make it a math problem i will make it a problem like this:

    trytoknowthishiddenmessageitsfromthecompany. <like this. This will be better than math
    Bob/PKB

    negresz: The answer became $51 because "you" neglected to adjust the cost of the merchandise when the $5 was refunded and
    "you" should have subtracted the $3 instead of adding it. The $3 is a reduction in the cost, as are the two $1 that are given to you and your friend.
    25 + 25 = 50
    50 - 5 = 45
    25 - 1 + 25 - 1 -3 = 45
    ngresz

    I HATE MATH!!! -_-

    Btw my name is spelled ngresz not negresz, so plz edit ur comment .
    Headless Man

    Good job Bob, it's all in the charts.........lol

    6 Answers

    ""


    Kinda hard to chart........ but I think you can see it here.

    ngresz

    Well.. Two people said that your answer is correct . My brother and Colleen. So congratulation for winning three times in a row!!! -_-
    Headless Man

    It's right, you just might not see it............lol
    Colleen

    Moderator
    <Moved to attach to original answer>

    &quot;&quot;

    Headless Man (commented)- Umbriel is right the cost has nothing to do with the $3 being taken from the $5 refund.... they just didn't get the whole refund. Edit this comment Delete comment
    Bob/PKB

    I like your charts.

    This question is way too easy for me.  I'll have to opt out.  Sorry.

    Lionel Messi is over-rated.

    ROMOS

    Well observed.
    lol

    Each paid $25    2 x $25 = $50.
    Refund $5     $50-5 = $45  THE COST IS NOT $50.  THE COST IS $45. 


    $1 back to each of you  = $45 + 2 = $47
    $3 kept by jerkoff = $47 + 3 = $50  

    Headless Man

    Nice answer, I just like to chart.......lol
    ngresz

    No what I mean is that the man gave you 1$ and your friend 1$. So you paid 24$ and your friend 24$ 24+24= 48

    48+ 3$ the man stole = 51$
    Bob/PKB

    negresz, NO? NO?? NO??? REALLY? What I am telling you is that when the $5 was given back from the store owner, the price of the merchandise decreased from $50 to $45, the amount that will be in the till for that purchase. The thief kept $3 and gave $1 each to my friend and me. $45 + 3 + 1 + 1 = $50.
    Headless Man

    ngresz, hate to tell you but your wrong again, think I would give up.........lol

    Sorry, it is impossible because 50 - 3 =47 right


    2$ distributed among us 47-2 =45 


    3$ stolen by the other person 45+3=48 


    which means we had paid 24 $ each.

    Are you good in maths then answer this


    x+2x-3x / 5a= 24

    ngresz

    x+2x-3x: X=0

    5a=24: A=4.8

    EASY!! :)

    Survivor5

    This time difficult one wait.
    If there are 10 men complete a job by working 7.99 hours
    daily and finish this job in 13.39 days . if now 4 more people are added to them and they work 6.28 hours daily then this work will be completed in how many days.


    Top contributors in Uncategorized category

     
    ROMOS
    Answers: 18386 / Questions: 154
    Karma: 1097K
     
    Colleen
    Answers: 47518 / Questions: 115
    Karma: 953K
     
    country bumpkin
    Answers: 11068 / Questions: 159
    Karma: 809K
     
    jhharlan
    Answers: 9964 / Questions: 1125
    Karma: 742K
    > Top contributors chart

    Unanswered Questions

    442241
    questions
    711230
    answers
    520251
    users