close
  translate a sentense into english

  Përshëndetje i dashur e mia. Emri im është Vera, i pa profilin tuaj sot dhe unë u bë Intrested kështu që ju lutemi unë do të doja që ju të dërgoni një email për këtë, përmes adresën e-mail: (verakorah@yahoo.com). Pls unë do të doja që ju të më dërgoni adresën tuaj e-mail kështu që unë do t'ju them më shumë për veten time dhe gjithashtu foton time ju të dini se kush jam. Shpresoj se ju understand.thanks.And unë do të doja që ju të më kontaktojnë përmes adresën time të emailit (verakorah@yahoo.com) Jam duke pritur për të parë përgjigjen tuaj bukuroshe Soonest."

  0  Views: 1010 Answers: 3 Posted: 12 years ago

  3 Answers

  Hello my dear. My name is Vera, saw your profile today and I became Intrested so please I would like you to send an email to this, via e-mail address: (verakorah@yahoo.com). Pls i will like you to send me your e-mail address so I will tell you more about myself and also my picture you to know who I am. Understand.thanks.And I hope you will like you to contact me via my email address (verakorah@yahoo.com) I am waiting to see your lovely reply soonest. "


  via translate.google.com 

  Përshëndetje i dashur e mia. Emri im është Vera, i pa profilin tuaj sot dhe unë u bë Intrested kështu që ju lutemi unë do të doja që ju të dërgoni një email për këtë, përmes adresën e-mail: (verakorah@yahoo.com). Pls unë do të doja që ju të më dërgoni adresën tuaj e-mail kështu që unë do t'ju them më shumë për veten time dhe gjithashtu foton time ju të dini se kush jam. Shpresoj se ju

  Përshëndetje i dashur e mia. Emri im është Vera, i pa profilin tuaj sot dhe unë u bë Intrested kështu që ju lutemi unë do të doja që ju të dërgoni një email për këtë, përmes adresën e-mail: (verakorah@yahoo.com). Pls unë do të doja që ju të më dërgoni adresën tuaj e-mail kështu që unë do t'ju them më shumë për veten time dhe gjithashtu foton time ju të dini se kush jam. Shpresoj se ju understand.thanks.And unë do të doja që ju të më kontaktojnë përmes adresën time të emailit (verakorah@yahoo.com) Jam duke pritur për të parë përgjigjen tuaj bukuroshe Soonest."  Top contributors in China category

   
  ROMOS
  Answers: 15 / Questions: 0
  Karma: 855
   
  Colleen
  Answers: 24 / Questions: 0
  Karma: 615
   
  jhharlan
  Answers: 2 / Questions: 0
  Karma: 285
   
  Bob/PKB
  Answers: 1 / Questions: 0
  Karma: 255
  > Top contributors chart

  Unanswered Questions

  VnLux - Đồng hồ chính hãng
  Answers: 0 Views: 11 Rating: 0
  SDFG
  Answers: 0 Views: 5 Rating: 0
  VZ99
  Answers: 0 Views: 14 Rating: 0
  Jun88 - Jun88one
  Answers: 0 Views: 31 Rating: 0
  taigo88rpro
  Answers: 0 Views: 22 Rating: 0
  what is a waterdetector !
  Answers: 0 Views: 27 Rating: 0
  > More questions...
  450490
  questions
  719119
  answers
  745277
  users