# 1 Answer

The calculation in such questions is as follows: distance (given in miles) divided by speed (miles/hour) equals time (hours), At first, the balloon travels 200 miles at 20 miles per hour: 200 miles / 20 miles per hour = 10 hours. Then, the balloon travels the same distance at 40 miles per hour: 200 miles / 40 miles per hour = 5 hours. 10 + 5 hours = 15 hours.

11 years ago. Rating: 1 | |

### Top contributors in Uncategorized category

### Unanswered Questions

Soi Cầu 247

Answers: 0
Views: 5
Rating: 0

Mẹo vặt 24h - meovat24h.dev - Chia sẻ mẹo vặt cuộc sống hằng ngày

Answers: 0
Views: 8
Rating: 0

Mẹo vặt 24h - meovat24h.dev - Chia sẻ mẹo vặt cuộc sống hằng ngày

Answers: 0
Views: 7
Rating: 0

AllCric

Answers: 0
Views: 7
Rating: 0

AllCric

Answers: 0
Views: 8
Rating: 0

tructiepbongdabeauty

Answers: 0
Views: 13
Rating: 0

Dafabet - Điểm Đến An Toàn và Uy Tín Cho Mọi Game Thủ

Answers: 0
Views: 14
Rating: 0

trực tiếp bóng đá

> More questions...
Answers: 0
Views: 9
Rating: 0